We valideren elke aanmelding om een verdomd goede reden!

Swingmembers is een community voor stellen, en we krijgen soms wat vragen van stellen die willen weten waarom wij de aanmelding telefonisch valideren. Maar om deze vraag te beantwoorden is het denk ik van groot belang om te weten wat is nou een telefonische validatie.

Telefonische validatie
Onze telefonische validatie is een gesprek waar we uitleggen waarom we swingmembers speciaal voor jullie hebben gemaakt. We geven een uitleg over de site en waar alles zit, daarnaast spreken we even kort met beide partners zowel de dame als de heer om er zeker van te zijn dat de aanmelding ook een echt stel is. En als een van beiden even niet beschikbaar of aanwezig is dan wachten we even met het activeren van jullie profiel tot we jullie even samen hebben gesproken.
Zo houden we Swingmembers gezellig en leuk.
Hieronder hebben we twee reacties weergegeven op de telefonische validatie:

R en A, 
We werden gebeld door Swingmembers en hebben een erg prettig gesprek gehad. Het gesprek voelde gelijk warm en goed. Wij vinden het erg prettig dat alle aanmeldingen gevalideerd worden.

P en L 
We waren op het moment van valideren even niet bij elkaar L. was even de deur uit, geen probleem bij Swingmembers, ons profiel is niet actief en we hebben even contact gezocht toen L weer terug was. Toen konden we gelijk in de community, wij vinden het heel fijn dat er zoveel effort wordt gestoken in de aanmelding. En dat de mensen echt worden gebeld, zowel de heer als de dame, dit geeft vertrouwen.

Dit zijn een tweetal reacties die mensen hebben gegeven op onze manier van valideren, we proberen zo goed mogelijk om mensen met andere intenties, buiten de deur te houden, omdat wij denken dat mensen dat ook prettig vinden. En dat we daardoor een meerwaarde bieden.

Willen jullie je na het lezen van bovenstaande ook aanmelden klik dan op de link hieronder.

www.swingmembers.com/aanmelden