Wat is Swingmembers eigenlijk ?

Nieuw platform voor sensuele avonturen doet het anders

SwingMembers.com is hét nieuwe platform voor sensuele swing avonturen. Een besloten community waar alle members 100% gevalideerd zijn. Een stijlvolle en exclusieve omgeving om in contact te komen met gelijkgestemden.

100% gevalideerde leden
initiatiefnemer Erik constateerde de afgelopen jaren een wildgroei aan datingsites. “Op bestaande swing sites, kan iedereen zomaar een profiel aanmaken. Je weet zo nooit of de persoon of het koppel waar je je voor open stelt, zich als iemand anders voordoet” aldus Erik. Het stel besloot dat het anders moest en komt met een uniek concept. SwingMembers is een besloten community. Door uitsluitend te werken met gevalideerde leden, is het een omgeving vrij van fake accounts en mensen zonder swing intentie.

Aanmelden
Alleen members in de community kunnen nieuwe members uitnodigen. Wanneer je als stel door één van je swingvrienden wordt uitgenodigd om lid te worden, kun je je direct aanmelden. Geen uitnodiging ontvangen maar toch lid worden? Niet getreurd, er is de mogelijkheid om ‘aspirant lid’ te worden. Meldt je aan en één van de medewerkers neemt telefonisch contact met je op. Na het beantwoorden van een aantal vragen wordt je aanmelding gevalideerd als je de juiste intenties blijkt te hebben. Zo kan de organisatie garanderen dat alle profielen 100% echt zijn. Single mannen wordt het wat moeilijker gemaakt, die moeten een uitnodiging én aanvraag tot aspirant member in hen bezit hebben om lid te kunnen worden.

Een veilig en speels ‘social network’

Hoewel de aanmeldingsprocedure met een goede reden streng is, is de inrichting van het platform open-minded. Niks moet, alles mag. Er wordt geen onderscheid gemaakt op leeftijd, uiterlijk of geaardheid. Je kunt in een veilige omgeving contacten leggen voor spannende avonturen. Maak een profiel aan en vul deze met voorkeuren, foto’s en filmpjes. Deel je verlangens en ontdek met elkaar jullie verborgen begeertes. Maak met samen groepen aan of ga op zoek naar passende dates. Ontmoet op een speelse manier mensen die net zo open-minded zijn als jij!

 

 

Wil je ook member worden ? meld je aan op www.swingmembers.com/aanmelden

Volg ons ook op Twitter en Facebook