Wat is nou eigenlijk Swingen?

Als je het op www.wikipedia.org opzoekt:

“Swingen is een vorm van intieme vriendschap tussen twee of meerdere stellen of koppels”

Maar is daar alles mee gezegd? Of is het meer dan het bovenstaande? Wij denken dat Swingen meer is dan wat de algemene omschrijving van wikipedia aangeeft.
Het swingen is een deel van je leven wat je deelt met anderen in je leven, dit zijn vaak je vrienden en swingvrienden. Je zult het niet snel delen met je ouders of schoonouders. Waarom eigenlijk niet?

Is swingen raar ? Of past het heel goed in de openminded mentaliteit die vandaag de dag aan momentum toeneemt. Swingen is een manier van ontspannen waarbij je het gezelschap op zoekt van mensen die gelijkgestemd zijn, zodat je in de juiste atmosfeer contacten kunt leggen en vriendschappen aan kunt gaan welke je minder snel zult ervaren met zogenaamde “verticale vrienden” Wij ervaren het swingen als een manier om onze vriendenkring aan te vullen met mensen die er hetzelfde als wij instaan. En vinden juist in deze vriendschappen een ander soort diepgang, niet alleen fysiek (hahah) maar juist ook geestelijk en soms zelfs spiritueel.

Hoe kom ik dan in contact met “swingers”?

Er zijn diverse manieren om in contact te komen met swingers, en de meest gangbare manier om je eerste stappen te zetten in het aangaan van contacten is toch wel via het Internet, er zijn diverse websites om een profiel op te plaatsen waarna je contact kunt gaan leggen. Maar daarbij adviseren we wel bezint eer u begint, er is een woud aan websites waar je je kunt inschrijven, en bij de meesten kun je zonder problemen een account aanmaken, dit lijkt heel prettig maar als jij dat zonder controle kunt, dan kunnen anonieme dat ook. En deze hebben dan net als jij toegang tot de profielen en foto’s welke je toch liever privé houdt. Dit is geen fijne gedachte, als je weet dat iedereen maar een anoniem profiel kan aanmaken. Zijn er dan andere oplossingen? Ja, die zijn er zeker, SwingMembers is een platform waar je altijd gevalideerd wordt en je niet zonder meer even een profiel kunt aanmaken. Je krijgt bij aanmelding een validatiegesprek met een van de beheerders en hierna ontvang je een uitnodiging waarmee je je profiel kunt gaan aanmaken.

De community SwingMembers is gemaakt door swingers, voor swingers hierdoor weet je ook en dat zie je ook dat er goed is nagedacht over de inhoud van de community.

Wil je er eens kijken?

aanmeldknop