Waarom zou ik me aanmelden bij SwingMembers?

Het beginnen met de swingerslifestyle is alsof je moet zoeken naar een speld in een hooiberg. Er zijn zoveel mogelijkheden. En elk platform heeft weer haar eigen plussen en minnen.

Swingen
We zullen eerst iets in het algemeen vertellen over swingen en de swingerslifestyle. Het swingen is al zo oud als de weg naar Rome, wat ook weer toepasselijk is omdat de Romeinen in hun tijd er ook al pap van lusten.  Het is heden ten dage nog steeds voor veel stellen een leuke en spannende aanvulling op hun goede sexleven.
Er zijn ook stellen die het swingen als laatste redmiddel zien en denken daar hun relatie mee te kunnen gaan redden. Wij adviseren dat nooit we denken dat je juist goed en gezond in je relatie moet zitten om op een prettige manier met swingen te kunnen gaan beginnen.

Contacten leggen
Als jullie samen de wens kenbaar hebben gemaakt naar elkaar dat jullie het wel spannend vinden dan is het goed om samen er eerst eens goed over te praten.
Wat wil je wel.
Waar voel je je fijn bij
En misschien wel belangrijker, wat wil je of jullie allebei niet.
Het is heel belangrijk dat jullie er samen achter staan, en de een het niet gaat doen om de ander maar tevreden te stellen.
Doordat je van elkaar hierdoor aardig weet wat je wil en wat je niet wil gaat het opdoen van contacten ook makkelijker, tenslotte kun je heel goed aangeven bij een eventueel ander stel waar jullie behoefte ligt.

Om te swingen is het prettig om andere stellen te ontmoeten om zo tot een leuk contact te komen, vaak noemt men dit een “klik” dit klinkt altijd een beetje als een open deur maar goed.
Er zijn diverse mogelijkheden om contacten te leggen, je kunt samen met je partner naar een parenclub gaan en daar voorzichtig jullie eerste stappen zetten om eerst te vrijen met elkaar terwijl anderen kijken.  Daarnaast is de sfeer in een parenclub vaak heel ontspannen en relaxed en als je daar nog nooit geweest bent zul je ervaren dat er vaak minder “Gejaagd” wordt als dat je misschien bij “normaal” uitgaan ervaart.   Er zijn in Nederland een groot aantal parenclubs en daar kun je gewoon goed terecht, wij zelf ervaren de Fun4Two altijd als zeer gastvrij en als een mooie gelegenheid. Daarnaast is er ook nog de Fata Morgana in Muiden waar je ook heel goed je eerste stappen kunt zetten.


Online daten
Online kan ook een hele leuke manier zijn om contacten te leggen met leuke profielen. Je kunt op een rustige manier “browsen” tussen de profielen en kijken waar de behoeftes liggen en wat de do’s and don’ts zijn van de diverse profielen. Zit er een profiel tussen wat jullie aanspreekt kun je vaak via interne mail een berichtje sturen en dan pak je op die manier het contact op.

Waar kan je dan terecht?  Er zijn veel Swingerssites waar je contacten kunt leggen je moet je eigen overweging hierin maken.
Wij zullen ons hier beperken tot SwingMembers.

SwingMembers is een volledig Nederlandse community ontstaan uit zaken waar wij ons aan stoorden op andere swingersites:
Zaken als veel fake profielen, geen controle op wie er maar lid wordt.
Dat was voor ons reden om het hele idee van online mensen met dezelfde interesse  te ontmoeten eens tegen het licht te houden. We hebben als uitgangspunt dat mensen die willen gaan Swingen per definitie Stellen zijn, en ook stellen willen ontmoeten. Wat voor eenieder belangrijk is is de privacy van onze Members, dus we besloten al snel dat SwingMembers een besloten community moest worden. Dit is een bewuste keuze omdat we graag een leuke gezellige community willen bieden die ook leuk blijft. Als je kiest voor SwingMembers kies je voor een community met 100% gevalideerde leden. Ook als jullie je aanmelden dan maakt een validatiegesprek onlosmakelijk onderdeel uit van je aanmelding.

geen fake

Zodat je ook in een community komt die vrij is van fakeprofielen en “gelukszoekers”
SwingMembers richt zich met name op Stellen, dat wil niet zeggen dat we geen Single mannen en Single ladys als profielen hebben.  Maar de single mannen die een profiel bij ons hebben zijn mensen die eerst gevalideerd zijn en daarnaast nog eens zijn uitgenodigd worden door een stel. We hebben niet zoveel single mannen profielen en dat houden we ook zo. We willen dit graag in balans houden.
We maken voor jullie en onze veiligheid gebruik van de hoogste veiligheids protocollen omdat jullie privacy voor ons net zo belangrijk is als dat hij voor ons is.

 

SwingMembers lijkt het meest op een besloten versie van facebook, met een tijdlijn, instantmessenger en de mogelijkheid om diverse groepen aan te maken.  Daarnaast is swingmembers volledig mobiel toegankelijk en kun je ook lekker  even tussendoor op je profiel kijken.

We hebben er voor gekozen om de community gratis te laten zijn, wellicht gaan we dit in de toekomst veranderen als we nieuwe mogelijkheden willen inbouwen.
We hebben deze community gemaakt met de slogan van Swingers voor Swingers, omdat we denken dat mensen behoefte hebben aan een besloten community waar je lol kunt hebben en contacten kunt leggen met leuke members.

Dus wil je meer weten of je laten valideren? klik dan op onderstaande aanmeldlink en leg vandaag nog contact!

      www.swingmembers.com/aanmelden