The Ark is een uniek muziekevenement op de Middellandse Zee!!

Op 31 augustus 2017 kiest “the freedom of the Seas”  het ruime sop met ruimte voor 4000 passagiers, en dit is echt iets voor echte muziekliefhebbers met een knipoog naar stoute feesten. Het word in de wandelgangen al het Tomorrowland op zee genoemd!

Volgens de organisatie wordt dit de grootste drijvende luxueuze club met maar liefst 7 verschillende muziek area’s waarbij de aanwezige Bioscopen, Theaters, Het bovendek en zelfs de Ice Rink (schaatsbaan) worden omgebouwd tot dancearea’s. Het aantal nu al aanmonsterende labels zegt iets over wat je mag verwachten aan DJ’s, we noemen er nu al even een paar om even een beeld te geven van de klasse cruise die je mag verwachten

Ministry of Sound
Elrow
Fact
Kelly Palmer
Kitsch Club
Versuz
Deep House Amsterdam
Baboam
Girls love dj’s

Deze muziekhuizen staan garant voor de beste DJ’s die er zijn en hier mag je dus ook best wat van verwachten. The Freedom of the Seas  (wikipedia) Is een zeer luxueus cruiseschip dat normaal vaart in de Caribische wateren maar speciaal voor deze gelegenheid de oversteek maakt om de Middellandse zee te laten stampen en knallen, Ze is uitgerust met diverse restaurants, een wellness en spa. diverse sportfaccilliteiten kortom aan luxe geen gebrek.

Belgisch Nederlandse Organisatie
De organisatie is een Belgische Nederlandse partij die zich richt op internationaal publiek dat op zoek is naar een minivakantie met de luxe en comfort van een prachtig cruiseschip en het allerbeste aan elektronische muziek. Het schip zal vertrekken vanuit de Catalaanse hoofdstad Barcelona naar party eiland Ibiza en daarna naar Marseille om vervolgens weer naar Barcelona als eindbestemming.

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 17 december 2016 met prijzen €549,- per persoon inclusief kajuit, alle maaltijden, DJ sets en animatie en dat zijn best acceptabele prijzen als je het even doorrekent.

dit is dan wel exclusief vlucht naar Barcelona maar die tickets zijn met een beetje googlen ook voordelig te vinden.

bc4a7b6f-77d3-411c-a2df-037ecb508bf2

 

Wil je meer info of direct boeken dan kan dat op onderstaande website

www.theark.cruises

15590171_1291223837606757_7028137940833167931_n
Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom de Atk, en veel andere evenementen meld je dan aan als member