Swingersparty 30-06-2018 Erotic Sauna Steamworks Arnhem

Na jaren van externe partijen die feesten bij ons organiseerden, vinden we dat het hoog tijd wordt om zelf weer eens de stoute (swingers)schoenen aan te trekken. 30 juni organiseren we “SWINGERS PARTY”. De naam geeft heel simpel aan waar het om gaat: stellen die elkaar kunnen ontmoeten in een relaxte omgeving en de kans hebben om zich op elkaar uit te leven tot in de nachtelijke uurtjes.

Veel swingers weten ondertussen wie we zijn en wat we te bieden hebben. De sauna gaat open om 18 uur. Tot 20:30 kunnen gasten heerlijk ontspannen van de wellnessfaciliteiten. Tussen 19 en 20 uur zorgen we voor een kop soep met stokbrood voor de inwendige gast. Wil men gebruik maken van de keuken dan staat deze tot jullie beschikking.

Vanaf 20:30 begint het feest en zorgen we de hele avond voor hapjes want inspanning kost energie en daar moet ook aan gedacht worden.

Tot slot: we hebben in de afgelopen 2 jaar geconstateerd dat we op onze feesten altijd leuk publiek hebben. Zowel aantrekkelijk als sympathiek. Wij kijken er dus naar uit om deze mensen weer te mogen begroeten.

Entree: €45 per koppel

Doelgroep: koppels. Mannen alleen niet toegestaan.

Iedereen die zich aanmeldt op deze gastenlijst, krijgt een drankje van het huis.

koop snel je tickets online!!