Swingen in Nederland

Swingen in Nederland
Swingen in Nederland is hip, Nederland kent een grote groep Swingers die bijzonder actief zijn. Swingende stellen zoeken niet alleen maar partnerruil, ze zoeken hun vertier op heel veel mogelijke manieren. Om even alle clichés overboord te gooien zullen we het in deze blog hebben over wat deze mensen ondernemen en waar je leuke stellen kunt vinden.

Uitgebluste koppels
Het eerste cliché wat we graag recht willen zetten, is dat Swingers Stellen zijn die seksueel helemaal klaar zijn met elkaar, en uit pure wanhoop maar op zoek gaan naar sex met anderen. Dit is dus niet zo, over het algemeen zijn de moderne Swingers hardwerkende mensen die de swingerslifestyle gebruiken als uitlaatklep in hun drukke bestaan en lekker samen willen genieten.  Leuke vlotte stellen die elkaar de ruimte geven en trouw hoog in hun relatie vaandel hebben staan.

Festivals
Swingers hebben over het algemeen allemaal wel veel liefde voor en binding met muziek, je komt ze dus in de zomermaanden ook veel tegen op festivals en mooie concerten van hun favoriete DJ’s denk aan dj’s als Armin van Buuren, Dash Berlin, Markus Schulz, en festivals zoals Emporium, Sensation, Amsterdam Dance Event, Dance Valley en zo zijn er nog een hele rij op te noemen. Dit zijn allemaal evenementen die men bezoekt waar niet echt een sexuele intentie bij zit. Vaak wel gekoppeld aan een Prive feestje of ook wel Afterparty genoemd maar daar later meer over.

Kinkyfeesten
Wat meer met een spannende knipoog zijn de feesten met een duidelijk erotische boodschap. Dit zijn vaak feesten met een strikte dresscode, waarbij je als bezoeker wordt geacht je kleding aan te passen op thema van het feest. Je kunt hierbij denken aan Feesten als B.I.T.C.H, Wasteland, Crazyland, Madame Homard, Little Sins Be Privileged en Relax & Dance, Full moon en zo zijn er nog een heleboel op te noemen waar je een spannende avond kunt beleven veelal gevolgd door een spannende afterparty bij de mensen die je daar ontmoet thuis.

Parenclub
Parenclubs die je uit de jaren 90 kent als morsige hokjes waar met wat tapijt aan de muren sfeer gecreëerd moest worden, Die kennen we gelukkig al jaren niet meer, tegenwoordig zijn parenclubs luxe en stralen klasse uit en bieden een breed pakket aan spannende mogelijkheden die je al dan niet met anderen dan je eigen partner kunt proberen. Een parenclub is een gelegenheid met veel sfeer en net als bij de kinkyfeesten geld ook hier een bepaalde dresscode wat wil zeggen dat je na een bepaald tijdstip geacht wordt om je in je leukste lingeriesetje te hullen. Meestal is er in de parenclub wel ruim de gelegenheid om je om te kleden en krijg je ook een eigen kluisje. veel paraclubs zijn slechts toegankelijk voor stellen en single dames, al zijn er ook parenclubs waar ook single mannen worden toegelaten. Een aantal parenclubs die we zo maar even noemen zijn Fun4two, Fata Morgana, Mistique, Party Players en kasteel Waterloo we noemen er maar even een paar maar vindt je dat een bepaalde parenclub ontbreekt aan dit rijtje stuur dan gerust een email naar info@swingmembers.com  en dan maken we er een compleet lijstje van

Afterparty’s
Afterparty’s zijn de feesten waar je eigenlijk met een aantal stellen geniet van het feest na je bezoek aan de parenclub of muziekfestival. In veel gevallen nodigen mensen als er een leuke klik is elkaar uit om nog even te “ Afteren”  zoals dat vaak genoemd wordt, de intieme setting en relaxte atmosfeer nodigen vaak uit voor stoute nachten. Lekkere muziek, een grote speelvloer met matrassen en in veel gevallen pornofilms dragen bij aan de erotische spanning die er dan hangt. Er zijn ook clubs als * Club Organza die met bijvoorbeeld Morning Mission het mogelijk maakt om daar lekker te afteren, waarbij je van alle gemakken voorzien bent!

Wappen
Er zijn stellen die van dit alles genieten onder het genot van een wijntje of ander drankje, en er zijn stellen die genieten van deze setting onder het genot van een xtc pilletje, GHB of ballonnetjes gevuld met lachgas dit noemt men in de swingerswereld Wappen. kenmerkend voor een afterparty is dat het vaak bij mensen thuis is. Al met al zijn er activiteiten genoeg waar je kunt genieten van de invulling van jullie stukje in de lifestyle.

Wij willen ook!
Mocht je na het lezen van bovenstaande het spannend vinden om eens kennis te maken met deze spannende lifestyle meld je dan aan bij Swingmembers en maak kennis met leuke stellen die net als jullie het spannend vinden om op een spannende manier elkaar genot te gunnen

Aanmelden

*Let op voor locaties zoals Organza zijn huisregels van toepassing op bijvoorbeeld het voorhanden hebben en gebruik van drugs en andere geestverruimende middelen. en het gebruik hiervan! het is niet toegestaan om hier drugs te gebruiken of voorhanden te hebben.  Stel je hiervan goed op de hoogte!

Swingmembers ontraad het gebruik van Geestverruimende middelen in het algemeen !!!