Swingen in de zomer!

Swingen in de zomer….

Het is weer zomer, dat betekend van die muffe zolders af en lekker naar buiten !

Het is weer tijd voor buitensex. Waar kun je in Nederland nou goed terecht voor spannende buitensex zonder gearresteerd te worden. Wij hebben een paar plekjes op een rij gezet om het soort ongemakken van vast zitten met alle gevolgen van dien te voorkomen.

 

Tips
Let bij Buitenseks altijd op de volgende punten:

  1. Hou rekening met kinderen, het is een erg kwalijke zaak als kinderen geconfronteerd worden met jullie dierlijke behoeftes.
  2. Seks in openbare ruimtes kan altijd tot problemen leiden, wij snappen als geen ander dat dit wel ongelofelijk spannend en geil is, hou hier wel rekening mee.
  3. Handsfree telefoneren doen we allemaal, maar seks achter het stuur kan ook gevaarlijk zijn en ontraden we jullie ook allemaal. En aangezien er geen handsfree-setjes zijn voor pijpen of beffen stellen wij voor om de auto altijd aan de kant te zetten.
  4. Zorg dat je niet betrapt wordt door de politie, boswachter of overijverige boa, dit kan je namelijk een lelijke boete opleveren….

Locaties

Bij mooi weer…
Bussloo gemeente Voorst

Leuke locatie is het #Swingmembersbeach ook wel het naaktstrand bij Bussloo, hier kun je nadat je je auto hebt geparkeerd en je op het strand bent in de richting van het hek aan lopen van Sauna de Thermen. Dit is het swingers gedeelte van het naaktstrand. Hier zijn vaak leuke en gezellige stellen te vinden die wat ruimdenkender zijn en contact is er snel gelegd.

BisonBaai in Nijmegen/Ooijpolder
Op het eerste gedeelte vindt je vooral families en naturisten, als je wat verder doorloopt zijn er mooie gelegenheden voor wat actie, en dit gebeurt hier ook regelmatig. Als je helemaal doorloopt naar de bosjes achteraan daar tref je vaak mannen aan die lekker met elkaar aan de weer zijn. Maar zoek je echt stelletjes dan ben je in het middengedeelte het best op je plek.

Bij een Nederlandse zomer…
Erotic Sauna Steamworks Arnhem

In deze sauna kan bijna alles, het is de enige sauna in Nederland waar je wél aan gewenste intimiteiten mag doen. Geniet van de lekkere sauna’s, de infraroodsauna, de speelruimtes, sexbioscoop en van de loungeruimtes. Neem een bad in de Jaccuzi en koel lekker af in het heerlijke zwembad. Hier kun je op elke maandag terecht en op zater
dag 29 juli 2017
Kijk op www.steamworks.nl voor meer info of meld je aan op swingmembers.com/aanmelden

EroFeestjes
Onder de noemer Erofeestjes presenteert Miss X diverse feesten die niet op een commerciële basis geschoeid zijn, gewoon heerlijke sexfeesten waar je als liefhebber helemaal aan je trekken komt. Met feestnamen als Sluts &Studs party, Giga-Gangbang party en Greedy Girls Party zit zowel de dame als de heer gebeiteld en is het genieten geblazen. Vrijdag 14 juli 2017 is er het laatste feest voor de zomerstop (wij denken dat Miss-X ook lekker gaat buitensexxen) en vanaf 1 september 2017 knalt erofeestjes er weer keihard in!! Voor meer informatie en de agenda kijk dan op https://www.xxxclusive4u.nl/agenda.php
of meld je aan op swingmembers.com/aanmelden

 

Termen
Dogging of Doggen is een term uit Engeland, wat dezelfde betekenis heeft als ons bekende Buitenseks.

BOA Bijzonder Opsporings Ambtenaar (wilde agent worden had niet de capaciteiten om daadwerkelijk agent te worden) vaak herkenbaar aan de wilde behoefte om boetes uit te schrijven, deze BOA is eenmaal in het wild niet te stoppen, ga er dan ook niet mee in discussie om erger te voorkomen.

Schennis van de eerbaarheid de heerlijke kans om aangesproken te worden door een Agent, BOA of boswachter.. veelal met de openingszin. Ahum, en wat zijn wij hier aan het doen?

Condoom voorbehoedingsmiddel, en bescherming tegen Sexueel Overdraagbare Aandoening (SOA’s) Veelal merkbaar aan nare jeuk en afscheiding achter de gulp. Gebruik altijd een Condoom, als je niet met je eigen partner vrijt. En ook als je recent tot een stel bent gebombardeerd, eerst even samen naar de Huisarts/GGD

Swingmembers zegt, neem lekker je eigen verantwoording, wij weten van niets!! en erkennen dan ook geen aansprakelijkheid!

Fijne vakantie allemaal !!!