‘Kinky Pinky’ – Play, fun & sex nieuw knalconcept van Erofeestjes!

Het is Kinky, maar ook Pinky: de nieuwe party van Erofeestjes. Ben jij geïnteresseerd in (soft) BDSM maar heb je de zweep nog nooit mogen voelen of hanteren? Of wil jij je bi-seksualiteit eens (verder) ontdekken? Dan is ‘Kinky Pinky’ dé party voor jou of voor jullie..

Dit nieuwste thema van Erofeestjes is een feest waarbij iedereen zijn grenzen kan verkennen en mag genieten van spel én seks. Een ontdekkingstocht door jouw (seksuele) fantasieën. Wij bieden jullie de gelegenheid en je bepaalt zelf waar je reis begint en eindigt. Niets moet, veel mag.

espectvolle en Actieve Sfeer
Onze feesten onderscheiden zich door de respectvolle, open-minded en actieve sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en dat willen we zeker ook met ‘Kinky Pinky’ weer realiseren. Naast het BDSM spel is er ook alle ruimte om op andere manieren met elkaar te spelen. Dus stoor jij je aan seks tijdens het BDSM-spel: kom dan vooral niet!

 

Zoals bij al onze feesten is ook de ‘Kinky Pinky Party’ jullie feest en bepalen jullie zelf wat er wel en niet gebeurd. Stellen en alleen gaanden zijn van harte welkom. Zowel ervaren als beginnende geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan dit nieuwe feestje. Een aantal alleen gaande heren zal door ons, zoals vanouds, worden geselecteerd door Miss X. En om de feestvreugde te verhogen regelen we bij elke ‘Kinky Pinky Party’ ook een demonstratie (touwtjes, zwepen etc.) waar je niet alleen naar mag kijken, maar ook aan mag proeven. Kleding in de stijl van het thema wordt zeer op prijs gesteld. Zelf speeltjes meenemen mag uiteraard ook.

We willen langzaam dit feestje zo gaan vorm geven, zoals jullie het willen zien. Dus ideeën zijn meer dan welkom en zullen bij een volgend feest mogelijk al te zien en te voelen zijn. Het eerste feest beginnen we als “try out”, maar het is helemaal afhankelijk van je/jullie eigen input waar we samen kunnen eindigen.

Meld je hier aan voor Kinky Pinky, of uiteraard voor een van de andere feesten van Erofeestjes