Hoe gaat een avondje parenclub eigenlijk in zijn werk ?

Ben je ook altijd al eens benieuwd geweest naar hoe een avondje parenclub in zijn werk gaat, je wil dit graag weten voor je de stoute (dans)schoenen aantrekt? dan kun je hieronder een verslag lezen van de mensen van Erotic Palace 7Sins. Deze speeltuin voor volwassenen ligt net over de grens bij Maastricht en is zeker de moeite waard om heen te gaan.

 

Hallo allemaal,

Zijn jullie nog nooit in een parenclub geweest? Hebben jullie er wel eens zin maar is de drempelvrees te groot? Dan geef ik hier graag een woordje uitleg hoe het er aan toe gaat en wat je zoal kan verwachten bij ons in de club Erotic Palace 7Sins.

Een parenclub kan je vergelijken met een erotische discotheek maar dan leuker.
De meeste gasten komen bij ons toe tussen 21. u en 21.30 u. Zo geniet je bij ons van een korting van €15,- per koppel. Indien jullie dit wensen kan je vragen aan de kassa voor een rondleiding, onze gastvrouw zal dit met plezier doen, volledig vrijblijvend en natuurlijk gratis! Onze prijs zijn steeds all-in, eten, drinken, douche, jacuzzi en nog zoveel meer.

Eerst ga je naar boven, daar zijn de lockers. Hier kunnen jullie je tas met extra lingerie, schoenen etc. bewaren. Deze sluit je af met een 4-cijferige code die je zelf kan kiezen dus geen gedoe met sleuteltjes. Daarna kunnen jullie op de dansvloer een glaasje bestellen, dansen, rondkijken, mensen leren kennen etc. Onze zorgvuldig uitgekozen dj’s zorgen er wel voor dat je in de (feest)stemming komt.

Vanaf 22.30 u is het verplicht lingerietijd. Sommige van onze gasten beginnen al vroeger met zich om te kleden, gewoon omdat ze het leuker vinden dan in gewone kledij. Het omkleden zelf gebeurt in de lockers waar jullie alles netjes opgeborgen hebben.
En dan gaat het feestje gewoon heerlijk door.

Soms zal je wel eens spannende dingen zien op de dansvloer maar je bent zelf helemaal tot niets verplicht. Als jullie iets niet willen dan hoef je het niet te doen. Alles mag niets moet! Jullie zijn baas over eigen lichaam. Hebben jullie zin om alleen met zen tweeën te spelen dan kan en mag dit perfect. Overal behalve in de jacuzzi. Buiten hebben we twee jacuzzi’s staan waarvan je kan genieten wanneer jullie maar willen. In de jacuzzi is het niet toegelaten om dranken te benuttigen en om…klaar te komen. Nogal logisch, niet proper voor de andere gasten die na jou ook willen genieten van de jacuzzi.

Velen hebben wel eens een verkeerd beeld van een parenclub of erotic clubbing. Het is niet zo dat je binnen komt en er liggen overal matrassen, dat is enkel op de dag van de gangbang.

Zowel de zaterdagen als de zondagen zijn altijd super leuk. Jullie zijn echt niet de enige beginners, er zijn wel meer koppeltjes die voor de eerste keer komen.

Qua kledij hebben de meeste vrouwen toch een sexy kleedje
aan en de heren een lange broek (jeans) met leuke T-shirt of hemd. Dames dragen meestal een hakje maar later op de avond durven sommige wel eens hippe gympies of basket aan te trekken of een hele leuke teenslipper. De heren dragen op hun boxer meestal een leuke basket of teenslipper.

Lingerietijd betekent omkleden. Kom je voor de eerste keer dan is het wel even wennen om zo tussen iedereen in je lingeriesetje te staan of in je boxer. Daarom dat het vanaf 22.30 uur op zaterdag verplicht is voor iedereen. Op zondag is het onmiddellijk na het binnen komen. Dan is het heel normaal want iedereen loopt dan zo rond. Net zoals op het strand.

Erotic Palace 7Sins Maaseik is een club waar open-minded people en party people zich onder één dak bevinden en is geschikt voor koppels, single vrouwen en single mannen. Hiervoor hebben we een spannend en erotisch concept voor het “andere” uitgaan ontwikkeld. Een concept waar erotiek en romantiek een nieuwe dimensie zal gaan beleven.
In onze club voel je jezelf direct thuis in een warme en comfortabele sfeer.

Uit enige ervaring kunnen we u verklappen dat de zaterdagen ook veel bezocht worden door open-minded party people. Daarom raden we de swingers aan om niet te wachten op actie maar zelf mee te zorgen voor actie. Op zaterdag zijn single heren enkel toegelaten in het gezelschap van een koppel of single dame. Single heren mogen dan ook niet alleen naar de eroruimtes op zaterdag. Op andere dagen is dit wel toegestaan!

Ben je iets nieuwsgieriger geworden en heb je er eigenlijk echt wel zin in gekregen?
Ga gerust ook eens een kijkje nemen op onze website www.clubsevensins.com

Heb je daarna nog vragen? Stel ze gerust, we beantwoorden ze met plezier!

Hopelijk zien we jullie op één van de komende weekends!

Met vriendelijke en toch hete groetjes,

het 7Sins team.