Hebben Swingers nog parenclubs nodig ?

Het Eindhovens Dagblad heeft een reeks geschreven over erotiek in Brabant we zetten even specifiek een stuk over Swingers op onze blog:

“Swingers die hebben geen parenclub meer nodig om aan partnerruil te doen. Afspreken gaat via internet en dat leidt soms tot privéfeestjes op speciaal ingerichte sekszolders.” Stelt het Eindhovens Dagblad

Bron: Eindhovens Dagblad

Swingmembers:
Maar is dat wel zo? Gaan alle swingers massaal online om daar op te gaan in privéfeesten? Of is er nog steeds de behoefte aan goed georganiseerde feesten waarbij het accent ligt op erotiek. Wij denken dat er nog steeds een grote behoefte bestaat aan goede feesten waar mensen elkaar in een “neutrale”omgeving kunnen ontmoeten en als er dan de bekende “klik” is dat je dan eerder openstaat om elkaar thuis uit te nodigen.

caviar de la nuit

Wij denken dat er voor parenclubs nog steeds een grote markt ligt, sterker nog de doelgroep verjongt snel en daarmee ook de behoefte, waar zoals ED aangeeft de oudere garde het voornamelijk doet vanuit een gerichte behoefte zie je dat de jongere swingers vaak kritischer er in staan en sex niet als vanzelfsprekend zien. Daar zul je als eigenaar van een parenclub rekening mee moeten houden en Caviar de la Nuit is een van de vele organisaties die dit ziet en hier op inspeelt. De behoefte van de doelgroep veranderd en als je daar goed op inspeelt dan kun je ook het beeld van een parenclub veranderen en dan trek je al snel een jongere doelgroep aan.

Een aantal organisaties waaronder Swingmembers spelen daar goed op in om mensen een laagdrempelig platform te bieden dat rekening houdt met de veranderende swingerswereld. Swingen is en blijft een aangelegenheid tussen Stellen, en het continue moeten filteren neemt veel tijd in beslag, en is in onze 24/7 maatschappij een onwenselijke situatie. Daarom valideert swingmembers al haar members alvorens deze toegang te geven tot haar community. Zodat onze members kunnen browsen tussen echte profielendatabase die voornamelijk is gericht op stellen. Geen fakers, geen overdaad aan single mannen of single ladys.  Swingmembers is nog vollop in de “groei” maar bestaat wel uit gevalideerde swingers uit Nederland en Belgie.