Erotische Sauna Steamworks Relax & Dance nieuwjaarsreceptie 2017

swingmembers

Niks geen suffe nieuwjaarsreceptie met veel geouwehoer. Nu een swingende receptie met champagne, hapjes en kans op spannende intieme momenten. De entree krijgen jullie van ons aangeboden met de wens dat het eenieder goed mag gaan in het nieuwe jaar. Relax en Dance is normaal gesproken €37,50 tot €30. per persoon. Deze avond is het voor iedereen (stellen en single dames)  toegankelijk voor €20 inclusief onbeperkt drinken en gebruik van het buffet. We hopen dat jullie onze geste waarderen!

En om te het jaar 2017 nou fantastisch te beginnen heten we iedereen welkom op 21 januari vanaf 15:00 en kun je heerlijk genieten van de ontspanning van de Sauna met al haar faciliteiten:

Lockers
Bar
Restaurant
Loungeroom
Showers
Swimmingpool
Jacuzzi
Sauna’s
Infrared sauna’s
Sexcinema with playfloor
Loveswing
Private Cabine’s
Sexlabyrinth
Darkroom
Fuckmachine

en om 20:30 bouwen we het hele restaurantgedeelte om naar een dansvloer en leggen we onze gasten in de handen van niemand minder dan DJ T-One, we zijn erg trots dat we T-One bereid hebben gevonden om deze avond te voorzien van de muzikale omlijsting…. T-One is bekend van de grotere feesten van Crazyland, Kinky on the Beach en veel meer, een garantie voor een geweldige avond met trancemuziek…

We brengen voor deze avond geen entree in rekening, enkel €20 per persoon voor de hapjes en drankjes.

Zien we jullie de 21ste ? Wij hebben er veel heel veel zin in !!

 

Ben je nog geen member, meld je dan hieronder direct aan en blijf op de hoogte van alle leuke en stoute feesten !!

Aanmelden