Erotische feesten zijn de nieuwe sextrend van 2016

Een van de mooie kanten van de swingerslifestyle is dat je al erg snel ziet wat de trends zijn van het jaar. Zo zien we dit jaar een aantal nieuwe feestorganisaties opstaan die zich richten op het geven van Erotische feesten.

Erotische knipoog
Wat vooral bij de nieuwe organisaties opvalt is dat ze vooral een brug slaan tussen doorgewinterd swingerspubliek,wat al best wat ge- maar ook verwend is als het gaat om kinky feestjes, organisaties als zoals Crazyland met hun recentelijk zeer succesvolle Dark Circus of Pleasure feest kunnen het publiek al jaren vergasten op geweldige muziek en entertainment op feesten als B.I.T.C.H.,  festival Pleasure island 2016 waren allemaal stuk voor stuk geweldige evenementen. En als je dan kijkt naar de samenwerking tussen Crazyland en Muziekfestival Dance Valley geeft al aan dat er bruggen geslagen worden. Je ziet hier een kleine knipoog naar de erotische feesten zoals hierboven besproken.

Slechte gewoontes
Ook een nieuwe speler aan dit firmament is party organisatie Bad Habits, die met de aftrap van Breaking Bad op 19 november aanstaande aftrappen met een line up die enige naam mag hebben. We noemen even in een adem, Ruben Vitalis Lars Johansson, Miss Wendy, Warren-B, Da Dominator en een speciale set van House Negro. Best een leuke line up zeg maar. De drescode is zoals de organisatie zelf zegt. “Dames; kom zo SEXY als je zelf wilt/durft…. en heren, NO JEANS!” een duidelijke uitnodiging aan het mainstream uitgaanspubliek to join the kinky party.


Zoals de omschrijving zegt belooft het een geweldige avond te worden en is er entertainment, een heuse MC en danseressen.

Wij van Swingmembers zijn erg benieuwd en houden je op de hoogte van alles rondom dit leuke nieuwe feest.

Plaats van handeling:

Club Las Vegas Zaandam

en wil je meer weten kijk gerust even voor meer partyinfo op de site www.bad-habits.nl

Let op !

Er zijn slechts 400 kaarten beschikbaar en op = op bestel je kaarten hier!

Members van Swingmembers krijgen 50% korting meld je dan vlug aan !!

Aanmelden