We hebben een klik, en hier een tip om je date naar een erotisch level te tillen.

Tijdens een eerste date met een ander stel is het altijd een beetje zoeken naar hoe nu verder, vooropgesteld dat er een klik is uiteraard. Je wil niet gelijk boven op elkaar duiken (soms wel natuurlijk) maar in deze blog gaan we daar even niet van uit. Om na een ontspannen wijntje en gezellig gesprek de brug te slaan naar een wat meer spannende atmosfeer is het een idee om een heerlijke massage te gaan geven. Een massage is ontspannen, prettig en je kunt wennen aan de aanrakingen van een ander.

Opwindend
Een massage is fijner en meer ontspannen met de juiste massageolie. Het voorkomt stroefheid en zorgt voor een soepel huidgevoel zonder frictie. Daar later meer over. De aanrakingen van iemand anders dan je partner is spannend en opwindend, en met de juiste massageolie is dit extra fijn.

Erotische massage

Olie
Welke massage-olie is nu geschikt voor een swingersfeestje?.  Er zijn diverse soorten oliën te koop, de een met een tinteling, de ander met een geurtje. Maar de allerbeste massageolie voor een swingersfeest is heel gewoon: Xman Glijmiddel. Xman Glijmiddel is een geur en smaakloze olie op basis van siliconen, die heerlijk masseert, en in een later stadium ook perfect is als glijmiddel.

Techniek
Heb je geen geavanceerde massagetechnieken onder de knie? Met Xman Silicone Glijmiddel bij de hand is dat geen enkel probleem. Dit Siliconen Glijmiddel werkt prima als Massageolie zorgt dat er geen frictie is tussen huid en handen. Dit maakt iedere aanraking aangenaam. Zelfs zonder opleiding tot masseur.  Een goede massageolie “dwingt” je om een groot deel van het lichaam te masseren. De olie moet namelijk goed verspreid worden. De olie stuurt je handen in de juiste richting.

Sfeer verhogend
Elkaar verwennen met een massage zorgt dat de sfeer in een meer erotische setting komt. Zonder dat het stuntelig of vervelend gaat. Daarnaast versterkt het band met je partner als je ziet dat hij/zij geniet van de aanraking van een ander. Daarnaast is de stap naar een meer erotische massage prettiger. Dit heeft uiteraard het effect dat je met zijn allen kunt gaan genieten van een ontzettend fijne avond/nacht.

Veilig
Xman Siliconen Glijmiddel wordt dus veelal ook gebruikt als Massageolie. De basis ligt echter in het feit dat het een glijmiddel is. Xman Siliconen Glijmiddel is geproduceerd in Europa. Hierdoor voldoet het daardoor ook aan de eisen van de Europese unie. En daarom kan het uiterst veilig worden gebruikt voor een spannend swingersfeestje. Het tast de condooms en sexspeeltjes niet aan en is makkelijk afwasbaar. Bij sexsspeeltjes is het belangrijk om altijd nadien te reinigen met een toycleaner. Daarnaast bij veel uitwisselend gebruik ook condooms gebruiken en wisselen.

Tot slot
Wij gebruiken #Xman al jaren en vinden het een van de prettigste siliconen glijmiddelen, en wensen jullie ook veel genot toe bij het gebruik hiervan.