Een tip van een van onze gewaardeerde Members

swingers2

Swingen
Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar gedachte waarmee hij of zij seks zou willen hebben. En daarmee bedoel ik iemand anders dan de eigen partner. Bijvoorbeeld de buurvrouw, die leuke moeder bij school, de spannend uitziende monteur of de lekkere bakker op de hoek. Dit is een hele gezonde en heerlijke fantasie.
Veel mensen houden deze fantasieën voor zichzelf zonder die fantasie ooit werkelijk tot uitvoering te laten komen.

Swingers zijn echter mensen die deze fantasieën wel met hun partner bespreken omdat hun relatie open staat voor het stuk spanning en opwinding. Zij weten dat je behalve bij je eigen partner dit ook bij andere kunt vinden. Over die mensen wil ik het hebben.
Swingers zijn dus stellen die een erotische relatie hebben en die zoeken naar andere stellen die net als zij open staan voor een spannende erotische getinte date.

Vóór je als stel wil gaan swingen is enige voorbereiding wel noodzakelijk. Zo is het handig om van te voren alvast wat afspraken te maken, nog voor je een date gaat zoeken.

Bepaal samen waar jullie grenzen liggen. Of je in één of twee ruimtes wil blijven. Of je wel of niet condooms gebruikt. Dat soort dingen kun je beter goed met elkaar afspreken en desnoods nog tijdens de date even met elkaar kortsluiten. Dit is behalve heel duidelijk ook beter voor het behoud van je relatie. Evalueer eventueel een date bv. als je dingen miste of ander wilt in de volgende date. Belangrijk is het blijven praten in je relatie, zo open en eerlijk mogelijk.

Omdat je intiem bent met meerdere mensen is het raadzaam om jezelf regelmatig te laten testen op SOA’s ook als je condooms gebruikt.

Bedenk voor je gaat swingen ook goed dat als je voor een date in één ruimte gaat je dus ook getuigen bent van het feit dat je partner seks heeft met iemand anders dan jezelf. Dit kan behoorlijk confronterend zijn. Jaloezie is op dat moment echt niet wenselijk.

Er zijn verschillende vormen van swingen.

Softswap

Bij een softswap-date wisselen de stellen van partner en is strelen en zoenen toegestaan. Vaak is ook orale seks geen punt. De daadwerkelijke penetratie gebeurt alleen door de eigen partner. Vaak is dit soort dates in een ruimte. Het is heel belangrijk om dit vooraf duidelijk aan te geven bij het afspreken van een date om zo vervelende situaties te voorkomen.

Fullswap

Bij een fullswap-date wisselen de stellen ook van partner. Hierbij is het strelen, zoenen, de orale seks en de penetratie deel van de date. Onderling spreek je van te voren af of dit in een of twee ruimtes plaats vindt. Ook hier is het belangrijk om van te voren aan te geven waar de grenzen liggen om zo vervelende situaties te voorkomen.

Wappen

Bij een wap-date is het zo dat een of beide stellen geestverruimende middelen gebruikt al dan niet in combinatie met trancemuziek. Een wap date kan dus ook een soft of full swap date zijn maar dan met geestverruimende middelen. Bij een wap date maak je ook van te voren afspraken wat wel en wat niet de bedoeling is om zo vervelende situaties te voorkomen.

Het zoeken van een stel

Via swingmembers is het mogelijk om stellen te zoeken en vinden die openstaan voor het maken van een date. Jullie maken een profiel aan met daarin gegevens van jullie als stel en up-load een profiel foto. Dit is vrij eenvoudig. Daarna kun je gaan zoeken of gevonden worden en kunnen jullie dus kijken of er een stel is die hetzelfde zoek in een date. Via het profiel kunnen jullie dan contact opnemen.
Een paar tips als je met elkaar gaat mailen, Blijf hoffelijk, schrijf uitdagend en prikkelend (dus niet wat een leuke foto, Neuken? ) en niemand heeft bij het eerste contact interesse in hoe groot je of jullie geslacht is…

Natuurlijk is het leuk en spannend om te zoeken, of gevonden te worden en het eerste contact te leggen. En dan moet de date nog komen….

Ja, we hebben een date!

Soms is de mailwisseling zo duidelijk en weet je zeker dat dit het stel wordt waarmee jullie willen afspreken. Soms twijfel je nog. Dan kan het handig zijn om eerst op neutraal terrein af te spreken om een kop koffie te gaan drinken of uit eten te gaan om te kijken of jullie zeker weten dat dit het stel is wat jullie zochten.

Het afspreken voor een date kan bij iemand thuis of in een hotel. Ook kun je afspreken in een parenclub.

Indien je bij iemand thuis afspreekt neem dan voor de gastheer/vrouw iets leuks mee. Dit kan natuurlijk best iets erotisch getints zijn. Maar een fles wijn of een bloemetje mag ook. Het gast stel heeft namelijk een berg was als jullie weer naar huis gaan na een heerlijke date.

Indien je in een hotel afspreekt boek dan van te voren een kamer om zo te voorkomen dat het hotel vol zit op het moment dat je daar met z’n vieren staat. (kleine tip: zeg nooit tegen het hotel dat jullie met z’n vieren in die kamer gaan. Dit mag nl niet).

Indien je in een parenclub afspreekt ben dan duidelijk over wat jullie willen. Willen jullie de hele avond met dat stel op pad of is het na het hebben van de date tijd om verder in de parenclub rond te kijken zonder dat andere stel.

Nog even…

Het belangrijkste is dus vooral duidelijkheid. Als stel naar elkaar maar ook naar het stel waarmee je date. Communicatie is belangrijk al is het maar om te kijken of jullie nog op een lijn zitten en de gemaakte afspraken moeten worden bijgesteld.

En ja, jullie zoeken een stel voor een date maar niet om mee te trouwen. Dus geef de ander het voordeel van de twijfel en spreek af voor koffie. ☺

Veel plezier!

Rianne

(swingers076)

 

Rianne plaatst regelmatig prikkelende blogs op www.nbrplaza.com

 

Wil je nou ook daadwerkelijk leuke contacten leggen en kijken of de swingerslifestyle iets voor jullie is meld je dan hieronder aan.
Aanmelden