Denk aan je privacy op een feestje!!

Patricia Paay
Middels deze blog willen we graag wat zeggen over de situatie rondom Patrica Paay en de vreselijke inbreuk op haar privé-persoon, en op haar menselijkheid in het bijzonder. Wij van Swingmembers vinden dit vreselijk voor Patricia. ze heeft namelijk ook gewoon recht op een prive leven. Dat er foto en video opnames zijn gemaakt van seksuele handelingen is tot daar aan toe, maar het feit dat ze hiermee ook nog eens onder druk is gezet volgens de media maakt de situatie echt walgelijk en rechtvaardigt haar stap naar de politie. Deze hele situatie en hoe die vandaag explodeerde zette ons ook aan het denken over onze doelgroep, Swingende Stellen die af en toe ook lekker willen genieten op een thuisfeestje.

Swingers
Swingers kennen het allemaal, lekker gek of juist heel erg geil op een feestje bezig zijn en omstanders maken foto’s en video’s. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Helaas heeft niet iedereen de juiste intenties met de gemaakte opnamen. In de meeste gevallen valt het vaak wel mee. Maar zoals  Manon Thomas in het verleden en erg actueel  de situatie met Patricia Paay is er op hardhandige wijze achter gekomen dat foto’s en video’s op de verkeerde telefoontoestellen een desastreuze uitwerking kunnen hebben. We hebben wat tips opgesteld om je privacy te beschermen.

Tips

  1. Sluit je aan bij een gerenommeerde Swingerscommunity, zoals www.sdc.com, www.swingmembers,com www.regioswingers.nl of www.b4dating.be  Deze sites hebben solide huisregels of communityrichtlijnen waar duidelijke regels vaststaan waar ook andere members zich aan dienen te houden.
  2. Voor je mensen in het echt ontmoet doe je er goed aan om niet al te compromitterende foto’s en of filmpjes te sturen als je in contact komt met stellen. Naaktfoto’s hoeven geen probleem te zijn maar probeer foto’s te sturen zonder gezicht of duidelijk herkenbare tatoeages. Als je gezichtsfoto’s wil sturen stuur dan normale gezichtsfoto’s in alledaagse situaties.
  3. Als je op een feestje bent bij mensen maak afspraken of je wel of juist niet wil dat er foto’s en of video’s gemaakt mogen worden. En als het opnamen van jezelf betreffen laat die dan bij voorkeur maken met je eigen toestel, zodat je later altijd nog kunt beslissen wat je met het materiaal doet.
  4. Als er iemand anders opnamen wil maken, zorg er dan voor dat je afspraken maakt over hoe je in het bezit komt van je materiaal,  zorg dat je de foto’s op de avond zelf al in je bezit krijgt en geef heel duidelijk aan dat de gemaakte opnamen niet verspreid mogen worden.
  5. Kom je in de situatie terecht dat je geconfronteerd wordt met materiaal van jezelf, en je bent het hier niet mee eens doe dan altijd aangifte bij de politie ga in geen geval eigen rechter spelen. de politie is verplicht aangifte op te nemen en met je zaak aan de gang te gaan.

 

Swingmembers is een besloten community gericht op stellen.  We zetten ons actief in  om de privacy van haar members te beschermen. We zijn er van overtuigd dat gevalideerde members mede er voor zorgen dat je privacy geborgd is. Tenslotte genieten we allemaal van deze fijne en leuke vrijetijdsbesteding en hechten allemaal waarde aan onze privacy

We hebben dit uiteraard ook opgenomen in onze community-richtlijnen

 

Wil je meer weten over SwingMembers meld je dan aan: www.swingmembers.com/aanmelden