De eerste keer…

 

 

Zoals bij alles is er ook voor het swingen een eerste keer. Die eerste keer is spannend. Maakt dat je er samen (en met het andere stel) geil van wordt, zin in krijgt maar ook die heerlijke spanning voelt. Een heerlijke spanning maar ook de twijfels. Zal het goed gaan, is het wat we ervan verwachten. Hoe gaan we reageren als mijn partner seks heeft met iemand anders dan mij. Wat als ik ineens iemand van mijn eigen geslacht naakt naast me zie. En wat als het heel erg tegen valt??

Natuurlijk is het jammer als een eerste date tegen valt. Heel jammer. Jullie hadden er hoge verwachtingen van en die zijn niet uitgekomen. Helemaal jammer als de date voor de ene wel geslaagd was en voor de ander niet. Ga hier geen ruzie om maken maar probeer te ontdekken hoe dit kwam. Was je te gespannen of was de omgeving niet aangenaam? Misschien deed de ander dingen die je niet verwacht had. Praat met elkaar over hoe je de dingen beleefd heb en wat je anders zou willen.

Maar zoals bij alle eerste keren zegt dit niks over een mogelijke tweede keer. Als jaloezie of schaamte niet de reden was van de tegenvallende date probeer het dan nog een keer. Met een ander stel klikt het misschien wel.
Mocht het nou echt helemaal niks voor jullie zijn dan hebben jullie in elk geval een mooi verhaal voor de kleinkinderen later (haha).

Ook als doorgewinterde swingers maak je op dates dingen mee waar je achteraf of zelfs op dat moment van denkt: euh…oké en doorrrrr.
Dingen waar je achteraf heel hard om kan lachen of met enige gene op terug kijkt.

Om een voorbeeldje te geven: we hadden afgesproken met een stel dat eerst uit eten wilden om te kijken of er meer in zat dan alleen erotisch chatten. Zij kozen de locatie en dat was ver bij ons uit de buurt. Wij kende er niemand, zij iedereen. Op hun verzoek praten we zachtjes en over koetjes en kalfjes. Zij werden echter steeds enthousiaster en steeds vaker hadden ze het toch over wat we allemaal konden doen met z’n vieren en hoe lekker dat zou zijn. Niet alleen enthousiaster maar ook steeds luider. Ondanks onze pogingen om ze daar op te wijzen bleven ze luid praten. Zo luid dat de gasten aan de tafel achter hun, hun stoel ongegeneerd om hadden gedraaid en met een big smile mee zaten te luisteren. Wij schaamden ons toch wel een beetje op dat moment.

Achteraf hebben we hier nog vaak om gelachen. Overigens was het verder een heerlijke date.

Hoe meer dates je hebt gehad hoe meer verhalen. Ik kan nog wel een aantal dingen vertellen maar het is leuker je eigen verhalen te gaan beleven!

Liefs,

Rianne
Swingers076
Volg haar ook op Twitter

Rianne blogt voor: