Aanmelden alleen voor Stellen!

Swingmembers is hét platform voor al jullie sensuele avonturen. Een besloten community waar alle members 100% gevalideerd zijn. Kom in een stijlvolle en exclusieve omgeving in contact met gelijkgestemde stellen. Deze pagina is bedoeld om de echt geïnteresseerden te scheiden van personen die met andere intenties een profiel willen.
Waarom deze pagina en gevalideerde aanmelding?
SwingMembers is een besloten community en werkt uitsluitend met gevalideerde stellen. Zo blijft SwingMembers fijn, gezellig en leuk.Wij maken geen onderscheid op leeftijd, uiterlijk of geaardheid.
Member worden
Je kunt je alleen als stel aanmelden, Dit doe je door het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina in te vullen. als je profiel is aangemaakt neemt één van onze medewerkers telefonisch contact met je op om de aanmelding te valideren. Zo kunnen we garanderen dat alle profielen 100% echt zijn. Op deze manier blijft onze community vrij van fake accounts en mensen met onjuiste intenties. We maken geen onderscheid, maar bieden wel exclusiviteit.
Single mannen en vrouwen 
Let op: We zijn een community gericht op Stellen. We voeren hierom ook een beperkt Siingles beleid uit voor zowel mannen als vrouwen. Wanneer je je als single aan wil melden, Stuur dan een mail met duidelijke motivatie naar info@swingmembers.com vinden we dat je motivatie een bijdrage levert aan onze community dan sturen we je een uitnodiging.
Profiel aanmaken
Wanneer jullie de aanmelding en jullie profiel is aangemaakt, kunnen jullie gelijk je profiel invullen,  Profielen die 7 dagen na aanmelding nog niet ingevuld zijn zullen op niet actief worden gezet, en moeten handmatig door de beheerder op actief worden gezet. Wij zien een actief profiel een profiel waar tenminste een profielfoto, omslagfoto aanwezig is, en de profieltekst is ingevuld. Tenslotte zullen andere Members je profiel dan ook pas gaan bezoeken. 
Contacten leggen 
Leg in een veilige omgeving contacten voor spannende avonturen. Niks moet, alles mag. Maak een profiel aan en vul deze met je voorkeuren, foto’s en filmpjes. Deel je verlangens en ontdek heimelijke begeertes. Maak met elkaar groepen aan of ga op zoek naar dates. Ontmoet op een speelse manier mensen die net zo open-minded zijn als jij!
Aanmelden
Het aanmelden is eenvoudig, alleen Stellen kunnen zich aanmelden
  1. Vul je profielnaam in
  2. voer je emailadres in
  3. voer je wachtwoord in
  4. Voer je mobiele nummer in en vink de community richtlijnen aan voor akkoord.Verzend je aanmelding middels de ontvangen SMS verificatie code.

Vervolgens kom je op de bedanktpagina met belangrijke instructies over jullie validatie. en kun je direct je profiel invullen en aan de slag.

Ondervind je problemen met aanmelden stuur dan even een whatsappbericht naar:+31681649430

Privacy en vertrouwelijkheid
Bij SwingMembers is je privacy gewaarborgd. Alles wat jij op je profiel plaatst is enkel en uitsluiteind toegankelijk voor gevalideerde leden. We hebben in verband met de privacy van onze members gekozen voor de hoogst mogelijke veiligheidsprotocollen. Waar bij andere sites meegelezen wordt in je mail, kan dat bij ons niet. We weten uit ervaring hoe belangrijk dit is. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.”