Swingmembers maakt compleet overzicht voor swingers!! Swingers-Startpagina!

Deze Swingers-Startpagina is het openbare startpunt voor alle swingers, deze lijst is een opsomming van handige, nuttige en leuke links voor alle swingers. Deze lijst heeft geen commercieel oogmerk maar is bedoeld om swingende stellen de weg te wijzen en op weg te helpen. Deze lijst is uiteraard nooit compleet en vindt je nou dat een link of categorie ontbreekt, dan kunnen we een linktip altijd waarderen. Of we hem plaatsen kunnen we niet garanderen, maar in de meeste gevallen doen we dit wel.

Waarom deze pagina?
Omdat wij van Swingmembers vinden dat als je begint met Swingen je ruim geïnformeerd moet worden.  Juist omdat  beginnende swingers vaak zoekende zijn naar informatie vinden wij het van groot belang om deze informatie openbaar te geven, zodat men zich goed kan oriënteren. Niet alleen belangrijke informatie maar ook juist waar kun je stellen ontmoeten. Denk hierbij aan feesten en gelegenheden waar mensen lekker ongedwongen uit kunnen gaan. Het is de bedoeling dat het je een complete routebeschrijving geeft van alles wat je wil vinden in deze mooie swingerslifestyle

Is deze lijst dan compleet?
Nee bij lange na niet, we zijn net begonnen met het bundelen en plaatsen van links onder categorieën waardoor het makkelijk vinden is. En we moedigen partijen die een link hebben die bijdraagt aan bovenstaande nadrukkelijk aan om een linktip te sturen. Wel graag via het formulier zodat we de link snel en makkelijk kunnen plaatsen.

Is er een commerciële insteek?
Nee, we plaatsen in principe elke link omdat we open informatie en toegankelijkheid belangrijker vinden. We hebben ook onze collega community’s opgenomen omdat een keuze voor het juiste platform niet aan ons is. Die keus ligt altijd bij het de mensen die een keus overwegen.

We behouden ons uiteraard het recht voor om een link zonder opgaaf van reden niet op te nemen in deze lijst.

Neem gerust een kijkje.

Swingers-Startpagina