Waarom een besloten community?

Besloten community
Waarom we onze SwingMembers Community besloten hebben gemaakt is eigenlijk heel simpel, we zijn de afgelopen jaren meerdere ervaringen rijker geworden. Een daarvan is het feit dat veel platformen waarop je contacten kunt leggen meer gericht zijn op commercie dan op daadwerkelijk het mogelijk maken van contacten tussen stellen die op zoek zijn naar andere stellen. Wij vinden het leggen van leuke contacten belangrijker dan commercie en dat is dan ook de uitgangsbasis van onze community. We laten niet iedereen toe, maar we vinden het belangrijker dat de Stellen die zich aanmelden zich ook thuis voelen. Onze community is niet voor niets de gezelligste Swingerscommunity van Nederland en Vlaams Belgie.

Gevalideerde aanmelding
We bedoelen met gevalideerde aanmelding, dat de koppels die zich bij onze community aanmelden allen gevalideerd zijn. Gevalideerd ben je als je aangemeld bent en een telefonische validatie hebt doorlopen, dit klinkt heel zwaar maar is eigenlijk gewoon even een inventarisatie van jullie intenties en wat jullie hopen te vinden op onze community. We willen graag weten wie we in onze community hebben om zo tot een fijn aantal Members te komen. Juist door deze persoonlijke touch waarderen onze Members juist onze community.

Vrienden uitnodigen
De andere manier om Member van onze community te worden is dat je vrienden die al lid zijn van deze community je uitnodigen. Doordat je door bestaande members wordt uitgenodigd groeit onze community met leuke en gezellige stellen. Door deze manier hoeven we ook de community niet open te stellen voor eenieder en groeit de community gebalanceerd. En blijft het leuk en gezellig!

Single mannen
Mogen single mannen dan geen Member worden? Swingmembers gaat uit van de filosofie dat Swingers stellen zijn. Zo nu en dan is het best leuk om er een single man of single vrouw bij te betrekken maar is geen uitgangssituatie. Bij ons zijn een handvol single mannen die stuk voor stuk nette en leuke mannen zijn die geen haantjes gedrag vertonen of opdringerig zijn. De single mannen in onze community moeten zich op de eerste plaats net als eenieder valideren en daarnaast moeten ze ook nog door een stel worden uitgenodigd. Zo weten we altijd waar een single man vandaan komt. We hebben heel bewust gekozen voor deze opzet omdat er op andere sites veel single mannen met een verkeerde intentie op staan die zich soms hinderlijk kunnen opstellen. Voor single vrouwen geldt deels hetzelfde, ze zijn van harte welkom maar uitgangspunt blijft dat stellen bij ons de voorkeur genieten.

Member worden
Mocht je na het lezen van deze blog graag eens geheel vrijblijvend kennis willen maken met SwingMembers dan kun je op de aanmeldpagina je gegevens invullen en na validatie ontvang je de uitnodigingsmail met de uitnodigingslink erin. Zoals gezegd is dit geheel vrijblijvend en zitten er geen kosten aan. Bevalt het je uiteindelijk toch niet? dan verwijder je gewoon je profiel en bedanken we je graag voor je interesse. Dus meld je aan en kijk eens rond !

Aanmelden