Pret met Poppers

In deze blog gaan we het hebben over poppers. Mensen die ze al kennen leuk om misschien te lezen, en mensen die ze nog niet kennen geeft het een beetje een beeld van wat het doet voor jullie sexspel.

Poppers
Poppers is een benaming voor een aantal vloeibare, vluchtige en kort werkzame middelen. Het gaat om nitrietverbindingen bestaande onder andere uit amylnitriet, butylnitriet, isobutylnitriet, isopropylnitriet, ethylnitriet, methylnitriet, cyclohexylnitriet of in een verschillende samenstelling hiervan. Poppers worden over het algemeen in kleine glazen flesjes verkocht. Een van de werkzame stoffen Amylnitriet werd oorspronkelijk als medicijn tegen angina pectoris gebruikt, maar vanwege de korte werking al snel aan de kant geschoven. Poppers worden veel gebruikt als lustverhogend middel door het stimulerende effect.

Gayscene
Poppers zijn al jaar en dag bekend in de gayscene vanwege het spierontspannende effect op de kringspier en het erotisch versterkende effect op het sexspel. De laatste jaren vinden poppers ook hun weg naar swingende stellen, en swingers in het algemeen.

Zoveel Poppers
Poppers zijn er in diverse uitvoeringen en samenstellingen, en de werking hiervan kan sterk verschillen, wat voor de een geweldig is kan voor de ander minder sterk werken. Hier moet je samen naar kijken welke jullie lekker vinden. De meest bekende Poppers is van het Merk Rush. Daarnaast zijn er merken als Blue Boy, Amsterdam Special Poppers, Jungle Juice en Dragon Power Strong Poppers zo zie je al snel dat er een heleboel poppersmerken en smaken (Geuren) zijn. En zoveel verschillende keuzes mogelijk zijn, dat is gewoon uitproberen en kijken welke voor jullie lekker werkt. Er zijn veel websites waar je poppers kunt halen wij halen onze poppers altijd bij www.poppers-store.nl,  niet de meest moderne website, wel betrouwbaar en een erg groot aanbod, daarnaast hebben ze keurige service, de gelinkte Poppers zijn door ons gekocht en bevallen ons prima!

Solids
Een nieuwe ontwikkeling zijn de solids, dit zijn doosjes met een soort crème welke je activeert door erover te wrijven. En hierdoor kun je de vrijkomende damp inhaleren. Een mildere rush is het gevolg. Erg praktisch is dat het een vaste stof is en niet kan lekker zoals bij de flesjes wel zou kunnen

Accessoires
Om op een feest nou niet de hele tijd met een flesje poppers rond te lopen zijn er ook accessoires zoals inhalers te koop. Die inhalers lijken qua werking het meest nog op de bekende inhalers waarmee je de neusverstoppingen op kunt lossen. Ook zijn er voor mensen die echt de smaak te pakken hebben, inhalatiemaskers en gasmaskers te koop. Hierdoor kun je optimaal genieten van je Rush, maar het eenvoudige flesje volstaat bij thuisgebruik.

Gebruik
Om de rush of roes van poppers te ervaren, moet je de damp van de vloeistof via je neus in ademen, door een neusgat af te sluiten en het flesje er zonder dop onder te houden. Doe dit zittend!! Je wil de mensen de kost niet geven waar de vloeistof in de neusgaten loopt en tot serieuze chemische brandwondjes leidt. Enfin, de damp inhaleer je dus let op dit is een sterk chemische beetje op chloor lijkende damp, en als je dit eenmaal succesvol hebt geïnhaleerd dan voel je binnen een minuut waar de term Rush vandaan komt……

En na ongeveer een minuut tot twee minuten later is de rush weg en was dat je eerste keer poppers…

Spelregels:
Aan elk gebruik van middelen zitten risico’s en ook aan poppers dus. Om de risico’s te beperken een paar spelregels om het leuk en gezellig te houden.

• Gebruik geen poppers in combinatie met erectiemiddelen, omdat beide een vaatverwijdende werking hebben en elkaar dan ook versterken.
• Overmatig gebruik van Poppers kan leiden tot huiduitslag, duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en braken.
• Het doorslikken of in de neus inbrengen van de vloeistof kan tot ernstige irritatie en vergiftiging leiden vanwege de irriterende werking kunnen poppers de slijmvliezen aantasten.
• Ook poppers gebruik je met mate, het kan voorkomen dat je hoofdpijn krijgt na gebruik van poppers, kijk hierbij vooral zelf naar je gebruik.
• Gebruik op eigen risico, we wijzen je op het feit dat dit een informatieve blog is, gebaseerd op eigen ervaringen. In geen geval erkennen wij enige aansprakelijkheid bij gebruik van middelen.

Lees ook even deze blog Drugsinfoteam.nl

Fijne vlucht gewenst!!