Met 50% korting naar Breaking Bad

Partyorganisatie Bad Habits pakt zaterdag 19 november stevig uit met Breaking Bad!! Een heel nieuw feest wat de brug legt tussen Swingers en uitgaanspubliek met een gezonde interesse in erotische feesten.

Trancemuziek
Voor liefhebbers van trance is er genoeg te genieten, er komen top dj’s om deze avond tot een topfeest te maken Vol trots staat Party Center Las Vegas in Zaandam zaterdag in het teken van dit super concept. Het partycenter biedt ruimte aan maximaal 400 personen, dit maakt het intiemer dan de grotere evenementen ook veelal gehouden in Zaandam. Stage! Showdance verzorgt deze avond de Candy Girls en zullen er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt! De avond wordt aan elkaar geplakt door MC Booghse en neemt jullie mee op dit geweldige avontuur! Er zijn drie heerlijke relaxruimtes waar je heerlijk kunt chillen als je dansvoetjes on fire staan!!!

Ruben Vitalis
De line up is op zijn minst indrukwekkend te noemen:

Da Dominator
Lars Johnson
Miss Wendy
Warren B 
Ruben Vitalis
Mc Booghse maakt er een geweldig feest van!

Drescode:
Dress to impress, kom zo sexy als je durft! heren No jeans. Deze avond is enkel toegankelijk voor stellen en single dames. Je kunt gebruik maken van de geboden garderobe direct bij de ingang.

Tickets:
Kosten €30,- en zijn verkrijgbaar bij ticketsscript op = op

Voor Members van SwingMembers bied Bad Habits 50% korting op het ticket! deze zijn echter alleen te koop op het membership gedeelte. Dus meld je snel aan en scoor je voordeel !!!

Aanmelden