Little sins steekt haar feesten in een nieuw jasje met Eyes Wide Sins

Little Sins feesten zijn voor hen die een klasse feest weten te waarderen het neusje van de zalm, de organisatie houd zich sinds jaar en dag bezig met het organiseren van spannende en sfeervolle erotisch getinte feesten, deze feesten zijn veelal besloten en toegankelijk voor een geselecteerd gezelschap.

SDC World Party
De organisatie is bekend van onder andere feesten als Heaven meets Hell, Sins in Eden en hebben meegewerkt aan de SDC World party afgelopen  oktober in Utrecht. hier hebben ze samen met de website SDC en vele anderen dit feest mogelijk gemaakt.
Voor aankomend weekend gaat de reis naar kasteel Wasserburg slechts 1 kilometer over de grens in Duitsland waar de organisatie het feest Eyes wide Sins organiseert. In een zweem van mysterie en spanning kunnen de gasten zich verwelkomd zien op het kasteel en daar genieten van alles wat deze veteraan onder de luxe feesten (want zo mogen we Little Sins ondertussen wel noemen) heeft georganiseerd.


Uitverkocht 
Het succes van deze feesten is goed af te lezen aan het feit dat er al 3 hotels in de omgeving zijn volgeboekt en alle kaarten he-le-maal uitverkocht zijn. Wil je je toch graag ervaren hoe deze feesten zijn dan heet de organisatie je met kerst van harte welkom op 27 december 2016 met XMAS Sins

Voor meer informatie kijk even op de site van Little Sins

 

Wil je op de hoogte blijven van spannende feesten of spannende mensen ontmoeten?  Meld je dan aan bij SwingMembers een besloten swingerscommunity van Swingers voor Swingers!!