BDSM iets voor jullie ?

 

Elke 2e maandag van de maand kun je in Sauna Steamworks Arnhem terecht voor de BDSM avond. Deze avond wordt georganiseerd door Love2play. Het is een avond bedoeld om geïnteresseerden in BDSM te informeren. BDSM is de afkorting voor Bondage, Discipline  en Sado Masochisme dit zijn spelvormen die stellen in meer of mindere mate gebruiken in hun seksleven.

Spannend
Ben je geïnteresseerd in BDSM of wil je hiermee kennismaken. Dan ben je op deze avond meer dan welkom, er worden workshops gegeven en het maakt niet uit of je Homoseksueel Lesbienne Bisexueel of Hetero bent iedereen is van harte welkom vanaf 17:00 daarvoor ben je uiteraard ook van harte welkom, terwijl de organisatie dan nog aan het opbouwen is kun je heerlijk genieten van de sauna’s , en het zwembad.

Samen Spelen
Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig zodat je ook echt aan de slag kunt met BDSM, heb je geen ervaring maar ben je wel geïnteresseerd dan zijn er bekwame mensen aanwezig die je op jouw tempo kunnen laten ervaren wat deze bijzondere wereld te bieden heeft.

Wil je kennismaken met stellen die zich met BDSM bezig houden meld je dan aan voor SwingMembers

Aanmelden